2011-07-01 15:22:18• hírek • (x)

Cigányzene és örökzöld dallamok a Chillyben

Kitűnő ételek mellé kitűnő élőzene minden hétvégén a Chilly Csárdában.

A szatmáriak kedvenc étterme folyamatosan újít, hol új ételek kerülnek az étlapra, hol megnyílik a különösen kellemes terasz, most pedig minőségi élőzene szól minden hétvégén a Chilly Csárdában.

A hangulatos csárda jellegű étterem kellemes környezetet biztosít egy kiadós reggelihez, egy finom ebédhez, vagy akár egy romantikus vacsorához... sőt, egy táncos estéhez vagy egy igazi magyaros mulatáshoz is! Az étterem tulajdonosai ugyanis, figyelve a vendégek igényeire, pénteken és szombaton örökzöld slágerekkel illetve hamisítatlan cigányzenével várják a finom falatokra és felhőtlen szórakozásra éhes szatmáriakat.

Minden péntek este a szatmárnémeti Royal Team - Müller Ingrid, Kerner Tibor és Kófity Henrik - zenél az étteremben: repertoárjukon örökzöld slágerek, feldolgozások szerepelnek.

A szombati napon a hamisítatlan cigányzenéé a főszerep: a Chilli Csárdában a zenészek a vendégek minden kívánságát teljesíteni tudják, akár egy dallam alapján is felismerik a nótákat, a azokat egymásba szőve kitűnő produkciót nyújtanak, amit mindenképp érdemes meghallgatni.


Chilly Csárda: minden szombaton cigányzene szól
Chilly Csárda: minden szombaton cigányzene szól


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: