2007-05-22 21:18:29• hírek • Szatmár.ro

Ciciket akar!

nkeira11Keira Knightley, az ifjú, szexi és tehetséges szinésznő Monica Bellucci-féle melleket akar.
Keira Knightley hétről-hétre elégedetlenebb magával: nemrégiben még önbizalomtól duzzadva kürtölte világgá, hogy egy szexjelenet számára "felszabadító érzés", egyes testtájai közül pedig "a melleim úgy jók, ahogy vannak". Szűk egy hónappal ezelőtt még csak a lábai okoztak neki problémát, legújabb filmjéhez lábdublőr segítségét is igénybe vette. A helyzet azóta még drámaibb: az elégedetlenség hullámai már a világhírű melleket nyaldossák.

A művésznő ugyanis most már melleivel sincs megelégedve: egész pontosan azt szeretné, ha neki is lennének - állítja a Digitalspy. A GMTV-nek adott interjújában az ifjú színésznő beismerte, hogy nagyon irigyli az olasz szépség, Monica Bellucci idomait. "Ciciket akarok! Olyan szeretnék lenni, mint Monica Bellucci, de sosem leszek. Vagyok, amilyen vagyok, és ilyen is maradok" - magyarázta a művésznő, ezzel egyben állást is foglalva "a plasztikai sebészet szükségessége Hollywoodban" témakörben.

Véleménye szerint manapság óriási nyomás nehezedik a nőkre, mert eszement szépségideálnak kell megfelelniük. "Nem normális dolog ez így; nagyszerű lenne, ha a médiában mindenféle korú, alakú és méretű nőket láthatnánk, nem csak az aktuális trend zászlóvivőit" - öntötte szavakba vágyait minden kalózok legcsinosabbika.

nkeiramon1

 

velvet.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: