2006-04-18 11:25:27• hírek • Szatmár.ro

Cicciolina: tégy magadévá, Osama!

Husika bin Laden válaszát várja

 

Pár nappal ezelőtt, a bukaresti erotika kiállitáson felajánlotta testét bin Ladennek, cserébe a világbékéért. A nemes gondolat Cicciolina fejében akkor fogant, amikor a bukaresti erotika kiállításon Husszeinnek tett ajánlatát firtatták. Nem az első eset, hogy Cicciolina bevetné magát valamilyen magasabb cél érdekében. Most a sajtó közreműködésével szeretné elérni Staller Ilona, hogy Osama Bin Laden vessen véget az ártatlan emberek gyilkolásának. Cserébe nem kevesebbet, mint saját testét kínálja az expornósztár.

- Nagyon komolyan gondolom - kezdte Husika - régebben már Szaddámnak is tettem ajánlatot, és a diktátor jobbkeze be is hívatott Róma iraki nagykövetségére, ahol elkezdtünk tárgyalni a részletekről. Most is megtenném, szerződést is kötnék vele, amiben minden részletesen le lenne írva.

- Remélem Bin Ladennek is a fülébe jut, ő ráadásul jobban is tetszik, mit Szaddám. Jobban néz ki, és nemesi családból származik - magyarázta a mindenre elszánt Cicciolina, aki legutóbb a Romániában szervezett erotika kiállítás háziasszonya volt, és elmondta, hogy a románok kicsit szégyenlősek "a cici kint, de a bugyigó fent van náluk".

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: