2011-08-17 08:47:00• hírek • www.Blikk.hu

Cicciolina is dubajozott!

Akár évekig is elélt volna abból a pénzből Cicciolina amelyet 35 évvel ezelőtt Dubajban keresett.

Az expornós szerint a mai lányok csak az adóhatóság miatt titkolják a Közel-Keletre tett szextúráikat, hiszen nagyon sokat keresnek azzal, ha egy milliárdos arab kedvére tesznek. Mint ismert, néhány hete a Magyar Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást folytat három magyar állampolgár ellen üzletszerűen elkövetett kerítés megalapozott gyanúja miatt. De a téma – mint kiderült – nem új keletű.

Cicciolina volt talán az első magyar lány, aki elvarázsolta az arab palota szexre éhes sahját.

– Sok lánynak kényelmes megélhetést, az államnak pedig jó bevételt jelenthetne a dubajozás, amit még az internet nélküli „hőskorban" nem így neveztek – kezdte Cicciolina, akit huszonévesen barátnőjével egy dúsgazdag arab milliárdos személyi titkára választott ki a szexmunkára.

- Moana Pozzi a legjobb barátnőm és partnerem volt a pornófilmekben. Vele utaztam egy forgatás után Las Vegasba, ahol egy arab mágnás személyi titkára előtt mutattuk be az erotikus magánszámunkat. Ez alapján választott ki bennünket. Velem előre közölték, kivel kell majd lefeküdnöm. A megrendelő fizette az utazást, a repülőtérről limuzinnal vittek a parti helyszínére, ahol először erotikus tánccal szórakoztattam egy sahot és tanácsadóit. Utána a megrendelő - fiatalkorú, de ottani tradíció szerint férfikorba lépett - fiának kellett elvennem a szüzességét - emlékszik vissza az olasz parlamenti képviselővé lett Cicciolina, aki 20 esztendeje búcsút intett a szexiparnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: