2019-05-12 08:36:04• hírek • Blikk.hu

Cicciolina elárulta, szerinte ezért félnek tőle a férfiak

Évek óta nem talál rá a szerelem Cicciolinára, azaz Staller Ilonára.

Az egykori szexdívát, bár nagyon közvetlen a férfiakkal és a mai napig fellép erotikus repertoárjával, az igaz szerelem közel tíz esztendeje elkerüli. Hiszi, ha hazaköltözik Magyarországra, talán összejöhet még egy igazi férfival.

 

"A férfiak nem próbálkoznak, mert nem mernek közeledni hozzám, sőt! Azt hiszik, hogy nagyon komoly elvárásaim vannak, pedig én is csak olyan vagyok, mint bármelyik nő. Szeretetre, megértésre és biztonságra vágyom. Mióta a fiam, Ludwig is kirepült, nagyon magányos vagyok, nincs támaszom. Néhány éve volt egy pasi, aki elhitette velem, hogy talán újra boldog lehetek, de óriási csalódás volt, kiderült, hogy van családja, akkor összetörtem" – mesélte Ilona.

 

Ilona olyan pasit keres, aki valóban szereti őt, és az ismerkedésre még lehetőséget is ad a közösségi oldalain. Jelenleg még Olaszországban él, ahol a bátor jelentkezők elmehetnek vele egy „pizzatúrára”, sőt még sakkpartira is lehetőséget ad a jelentkezőknek az érzékek professzornője – társra mégsem talál.

 

"Számomra a mai napig nagyon fontos az érzékiség, az, ha egy férfi nyomot hagy a nőben, de még fontosabb a karakter, a megbízhatóság és az őszinte szerelem. Ha valódi érzelem tüzeli az embert, akkor egész más minden" – szögezte le Ilona. – "Belefáradtam már abba, hogy én vagyok a szexikon, a díva, aki körül legyeskednek a férfiak. Nem akarok már olyan pasikat, akik csak belém akarnak kóstolni, hencegni akarnak egy olyan trófeával, mint én, majd felszívódnak."

 

Elárverezi a tárgyait

 

Komoly alsóneműkészletét és korábbi fellépőruháit is árverésre bocsátotta, illetve több luxusingatlanját is eladásra kínálja Cicciolina. Már régóta él benne a vágy, hogy visszaköltözzön Budapestre, azonban saját bevallása szerint ahhoz fel kell számolnia olasz életét, ami nem megy egyik napról a másikra.

 

Még több sztársztoriért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: