2009-04-07 12:30:22• hírek • MTI/AFP/AP

Chris Brown tagadta a bántalmazást

Chris Brown nem vallotta magát bűnösnek a bíróság előtt az ellene felhozott vádakban, amelyek szerint halálosan megfenyegette és súlyosan bántalmazta barátnőjét, Rihannát.

A 19 esztendős R&B-énekes ügyvédje, Mark Geragos oldalán jelent meg hétfőn egy Los Angeles-i bíróság előtt. Kisírt szemű édesanyja a tárgyalóterem első sorában foglalt helyet a pár perces meghallgatás alatt.

Brownt márciusban vádolta meg a Los Angeles-i megyei ügyészség súlyos testi sértéssel és halálos fenyegetéssel. A sztárt egy hónappal ezelőtt vette őrizetbe a rendőrség, miután egy nő feljelentette.

A bírósági dokumentumok Robyn F. néven azonosították a feljelenést tevő áldozatot. Rihanna eredeti neve Robyn Rihanna Fenty.

Donald Etra, Rihanna ügyvédje Brown meghallgatása után közölte, hogy ügyfele nagyon örülne neki, ha sikerülne megállapodniuk, és tárgyalás nélkül megoldódna az ügy. Ám ha szükséges, tanúvallomást tesz Brown ellen. Mint mondta: a 21 éves énekesnő jól van, és jelenleg Barbadoson tartózkodik a családjával.

Brown akár négy évet is kaphat, ha a bíróság elítéli az ellene felhozott vádakban.

Bár még nem zárult le a csúnya ügy, nem maradt hatástalanul Brown karrierjére. Neki és Rihannának is vissza kellett lépnie a Kid's Choice Awards jelöltjei közül. Az énekes szponzorai leálltak alkalmazásával, néhány rádió levette számait a műsoráról és olyan csatorna is akadt, amely egy ismeretlen együttes, a Smoke Jumpers Brown-ellenes nótáját kezdte játszani.

Nézze meg Rihanna egyik élő fellépését

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: