2009-06-15 22:32:17• hírek • Gozner Gertrud

Chilly Csárda étterem

A Chilly Csárda étterem a Petőfi Sándor utcában található, nagyon közel a régi és új főtérhez.

Amint a nevéből is kiderül csárdajellegű ételeket lehet náluk fogyasztani, ami azt jelenti sok, nagy és finom adagok kerülnek a vendég tányérjára - tudtuk meg a főszakácstól. A vendéglő fiatal társtulajdonosai saját maguk végzik a kiszolgálást, és sürgölődnek a konyhában, így biztosak benne, hogy minden tökéletesre sikerül. Az étterem belsejét magyar népművészeti tárgyakkal dekorálták, a falakat házi szőttesek, kancsók és tányérok díszítik. A pincérek pedig parasztlegényeknek öltözve kínálják a finom házipálinkát.

A fiatal csapatnak pár hónapja született meg az ötlet a fejében, hogy jó lenne valamit csinálni, amire még nem volt példa Szatmáron. Így keletkezett a csárda ötlete, és körülbelül két hónap alatt testet is öltött az elképzelés. A fiatalok azt is elmondták, hogy nem állnak meg itt, újabb terveik vannak a jövőre nézve.

Kipróbálhattuk az étlapról a kolozsvári káposztát, a barbecue szószos sertésoldalast, a chilis csirkeszárnyat és a pincepörköltet, amely nem más mint füstölt szalonnás sertéspörkölt. A felszolgált étkek mind nagyon ízletesek és laktatóak voltak. Mint megtudtuk, a menü folyamatosan változni fog, mindig lesznek új ételek, mivel szeretnék bővíteni a kínálatot és egyre változatosabb fogásokat felszolgálni. Terveik között szerepel szabadtéri koncertek szervezése, és magyarországi söröket is árulnának.

Minden nap reggel nyolckor nyit a vendéglő, és a reggeli kávéhoz, illetve teához 8 és 10 óra között tepertős pogácsát, mákos illetve diós kalácsot szolgálnak fel ingyen. Ebédidőben, 12-től 15 óráig pedig 40%-os kedvezménnyel lehet náluk étkezni. Délután öt óra után pedig a törzsvendégeknek szeretnének kedveskedni azáltal, hogy minden ételre és italra 20%-os kedvezményt adnak.

A vendéglőhöz hangulatos terasz is tartozik, ahol kérésre bármelyik rózsaszálat levágják, ha a kedves vendég egy hölgy számára kéri. Ha tradicionális és ízletes ételekre vágyik, már nem kell tovább keresgélnie: térjen be nyugodt szívvel a Chilly Csárdába.

Fiatal csapat nyitotta a tradicionális éttermet a városközpontban.


Otthoni ízekkel várják a vendégeket.


A Chilly Csárdát a Brancoveanu utcában találjuk.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: