2011-06-10 14:40:14• hírek • Póti Orsolya

Chevrolet DragRacing: busz minden órában

Az év legnagyobb autós rendezvényére kerül sor szombaton a szatmári reptéren: lesznek gyorsulási bemutatók, szédületes show elemek, izgalmas vetélkedők, szexi lányok és egy fergeteges after party, ahol igazán kitombolhatod magad. Ugye már te is várod?

Az idei Chevrolet DragRacing szervezői nem csak a felhőtlen hangulatról, a számtalan programról gondoskodtak, hanem arról is, hogy a szórakozni vágyók könnyedén eljussanak a rendezvényre, és onnan vissza a városba. Június 11-én busz is fog közlekedni a városközpont és a szatmári repülőtér között, a 9-es számú járat útvonalán. A 9-es számú autóbusz reggel 9 órától indul a Cuza Voda utcai buszmegállótól a reptérig, ahonnan vissza is fordul. A járat minden egész órában a központi megállóból indul, és amennyiben lesznek utasok, este 10 óráig közlekedik majd.

Mint megtudtuk, a szombati rendezvény még rengeteg meglepetést tartogat, az egyiket meg is osszuk olvasóinkkal. A már sokat emlegetett autómosás, nem két szexi hölgy, hanem négy gyönyörű lány közreműködésével zajlik majd. A rendezvényre kilátogató autótulajdonosok köréből fogják majd kisorsolni azt a szerencsést, akinek az autóját a négy hölgy fogja lemosni...



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: