2012-05-02 13:23:32• hírek • (x)

Charter repülőjárat indul Törökországba!

Törökország továbbra is a külföldi üdülőhelyeket kereső román turisták legkedveltebb úti célja. Nem véletlen, hiszen a törtök utak a megfizethető kategóriába tartoznak és egyben minőséget is jelentenek.

A Cocktail Holidays utazásszervező a TAROM és a Szatmár Megyei Tanács támogatásával június 17. és szeptember 23. között Szatmárnémetiből indít charter járatokat a legvonzóbb törökországi üdülővárosokba.

„Június 17. és szeptember 23. között vasárnaponként indul repülőjárat Szatmárnémetiből Törökországba. Olyan üdülő-paradicsomokba lehet eljutni könnyedén, mint Belek, Side, Lara és Alanya. Az utazni vágyók 7, illetve akár 17 éjszakás csomagok közül választhatnak." - nyilatkozta Dan Goicea, a Cocktail Holidays menedzsere.

Az utazási csomagok ára 489 eurótól kezdődik, és magába foglal hét éjszakát, all inclusive ellátást, repülőutat a Tarom járatával, reptéri illetéket, szállítást a törökországi reptér és a szálloda között, valamint az egészségügyi biztosítást is.

Törökország évről évre népszerűbb az utazni vágyók körében. Varázsa abban rejlik, hogy az oda utazó turisták szolgáltatások széles skálájából választhatnak, és egyre több szálloda kínál all inclusive ellátást.

Alanya

Kemer strandjait nagy szemű kavics borítja, kivételes klímáját a parthoz közel elhelyezkedő hatalmas hegyek adják. A kirándulni vágyóknak, illetve a zöldet kedvelő, kicsit enyhébb éghajlatot szerető utasoknak kiváló. Belek is kellemes üdülőváros, tengerpartja homokos illetve apró kavicsos, és a fürdőzés mellett számos kikapcsolódási lehetőség várja a turistákat. Innen érdemes egy-egy biciklitúrára is elmenni.

Side óvárosa sok-sok történelmi emléket őriz magában, úgy mint egy római amfiteátrumot valamint Törökország egyik jelképét, az Apollo Templom maradványát. Alanyára a Riviéra legtávolabbi üdülővárosára a nyüzsgő éjszaki élet, rengeteg bazár jellemző. Festői kilátás nyílik az öbölre az alanyai várból. Kellemes hajókirándulásokat lehet tenni a környéken feltérképezvén a város régi barlangjait.

Bővebb információért érdeklődjön a következő telefonszámon és e-mailcímen: andreea.hoaghea@cocktailholydays.ro, 0742-007-840.

Side

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: