2010-01-27 12:54:50• hírek • Szatmar.ro

Igazán szexi a VSK új sztárja

Cristina Ciocan rendhagyó interjúja és vérpezsdítő képei.

Sokakat meglepetésként ért, amikor a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata január közepén bejelentette, hogy leigazolta Cristina Ciocant, a Sepsiszentgyörgy egyik erősségét.

A szatmári születésű kosaras igazi nagy név, kétszer is megválasztották az ország legjobbjának, 2004 után ráadásul pontosan tavaly. A 27 éves, sokszoros válogatott játékos idehaza a Targovistében játszott a szentgyörgyi csapata előtt, míg külföldön megfordult Spanyolországban (Salamanca, Burgos, Yaya Maria), Izraelben (Maccabi Tel Kabir) valamint az Egyesült Államok egyetemi bajnokságában (South Carolina), ahol a gárda történelmének legjobban passzoló játékosa volt.

Ciocan a minap egy rendhagyó interjút adott a ProSport napilapnak, amelyben betekintést engedett magánélete egyes részleteibe is. Megtudhattuk tőle, többek között, hogy a kaját csípősen, a pasikat pedig virággal kedveli. Annak ellenére, hogy nem hisz az ideális férfi mítoszában, az mindenképpen jó nyitány, ha a másik fél egy virággal érkezik a randira és nem kezd el rögtön udvarolni.


Cristina Ciocan a szexi passzkirálynő
Cristina Ciocan a szexi passzkirálynő


Azt is elárulta, hogy összesen öt tetoválása van, amelyből kettő intim tájakon. Bár elmondása szerint soha nem pózolna a Playboyban, a ProSport kedvéért megmutatta, hogy a pályán kőkemény profi egy igazi bombanő.

Itt megnézheted a ProSportban Ciocan összes fényképét:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: