2010-02-04 16:53:53• hírek • Szatmar.ro

Célkeresztben a Final Four

A VSK kosárcsapata pénteken indul Eperjes felé, ahol Ciocan és Diatta is bemutatkozhat.

Történelme első európai döntőjére készül a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata, a lányok pénteken kelnek útra a szlovákiai Eperjes felé, ahol a Közép-Európai Kupa négyes döntőjét rendezik majd.

A szatmáriak szombaton a hazai csapattal, a Bemaco Presovval játszik az egyik elődöntőben, míg a másik ágon a szintén szlovák Kassa a cseh Trutnovval csap össze. A döntőre és kidöntőre aztán vasárnap kerül sor.

A lányok gőzerővel, napi három edzéssel készülnek a megmérettetésre, a tréningeken mindkét újonc, az egyaránt a Sepsiszentgyörgytől érkezett Cristina Ciocan és Salimata Diatta teljes értékű munkát végez és mindketten a hétvégén mutatkoznak be hivatalos meccsen a VSK színeiben. A szenegáli légiós kiutazása mellesleg mindvégig kérdéses volt, szinte az utolsó pillanatokban, csütörtökön kapta csak meg a schengeni vízumot. Nem lesz ott viszont Pop Adina, ő sérülése miatt marad a szlovákiai kalandról.

Mint ismeretes, Szatmárnémeti városa is jelentkezett a Final Four megrendezésének jogaiért, ám ezt a csatát végül Eperjes nyerte. Reméljük, a parketten a VSK visszavág a Presovnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: