2014-11-18 09:22:45• hírek • Kiskegyed.hu

Celebek kedvencei - ilyen az édes kutyaélet

Vágó Ágnes Kutyahoroszkóp című könyvét elolvasva, biztos sokaknak eszébe jutott, hogy szeretne a benne szereplő sztároknál kutya lenni. Fellépésekre járni, a híres gazdival egy ágyban aludni, elegáns ruhatárat tartani meg a többi, válogatott kényeztetésnek alanya lenni.

Kárász Róbert maga főz Mollynak

A műsorvezető Molly nevű keverék kutyusa az Ormánságból származik. Ott találták meg egy tanyán, ötven centis láncra verve, üres itatótál előtt, a tűző napon. Molly lesoványodott, kihullott szőrű fényképét látta meg Kárász Robi az interneten. Rögtön érezte, hogy éppen ez a kutyus kellene kedvesének szülinapra. Molly kalandos úton került a Mokka műsorvezetőjéhez, aki azóta is naponta kétszer kifésüli hosszú bundáját, napjában többször is sétálni viszi, sőt esténként főz is neki.

Varnus Xavéré csengőt hord a nyakában

Az orgonista Kiskutya 2 nevet viselő keverék kutyusát az interneten szerezte be, miután imádott első kiskutyája, a szintén prágai pincser és csivava keverék a szülésbe belehalt. Az egyes számot viselő kiskutyát, az extravagáns zenész öt kölykével koporsóba helyezte és gyászbeszéd, valamint orgonaszó kíséretében kertjében örök nyugalomra helyezte. Jelenlegi kiskutyája egyébként éjjel csengettyűt visel, hogy gazdája nehogy rálépjen véletlenül.

Balázs Klári kutyájához házitanító jár

Fánika nevű bichon havanese kiskutyája szülinapi ajándék volt, s mint ilyen azóta is különleges helyet foglal el az énekes házaspár szívében, és lakóhelyén. Miután Fánika néhány antik bútort, és méregdrága fellépő cipőt szétrágott Korda György és Klárika jobbnak látták házitanítót venni a neveletlen eb mellé, akinek még az énekesnő ágyába is bejárása van.

Barabás Éva kutyája ágyban alszik

Hugó nevet viselő terrier-bichon-havanese keverék kutyája császármetszéssel jött a világra, mivel a mamakutya nem tudta őt megszülni. Nem volt biztos, hogy túléli az első napokat, ezért alaposan elkényeztették, és azóta gazdája puha ágyában alszik.  A Fókusz műsorvezetője gyakran magával viszi őt a stúdióba, ahol a felvétel ideje alatt az öltözőben várakozik. Így a kutyus szinte az összes magyar sztárt ismeri.

Tolvaj Reni Luxija tortát kap a szülinapjára

Az énekesnő mini yorkshire terrier kiskutyáját egy éven át minden éjjel bepelenkázta, mert néha bepisilt. S mivel a kutyus természetesen Reni ágyában alszik, ezt jobb volt elkerülni. Luxi egyébként rendszeresen elkíséri sztárgazdiját koncertre, fellépésre, ilyenkor csinos ruhát, masnit vesz, loknikat kap a hajába, meg bulit, tortát a szülinapjára.

Olvasson további bulvár híreket a Kiskegyed.hu oldalon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: