2009-03-10 16:16:16• hírek • Szatmár.ro

Cégek jelentkezését várják

Gyakorlat, Innováció és Kreativitás az Észak-Alföldön címen szerveznek rendezvénysorozatot Debrecenben, ahol bemutatkozási lehetőséget biztosítanak a régió kis-, közép- és nagyvállalatai számára. Az eseményen díjmentesen kínálják a standokat, azonban a helyeket időben le kell foglalni.

Az idei év a Kreativitás és Innováció Európai Éve. Célja, hogy számos szakmai és közönségrendezvényen keresztül felhívja az emberek figyelmét arra, milyen fontos szerepet játszik a kreativitás és az innováció saját személyes életükben, a vállalatok és szervezetek sikerében, Európa versenyképességének növelésében és a fenntartható fejlődés biztosításában.

Az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség, a Debreceni Egyetem Tudás- és Technológia Transzfer Iroda és a Modern Debreceni Művészeti Közhasznú Társaság közösen, a Kreativitás és Innováció Európai Éve programsorozat keretén belül szervezi meg a Gyakorlat, Innováció és Kreativitás az Észak-Alföldön elnevezésű debreceni rendezvénysorozatot 2009. május 22-23-án. A rendezvény célja, hogy bemutassa a régióban található kutatás, fejlesztés és innovációhoz kapcsolódó jó gyakorlatokat, projekteket, cégeket.

A Baltazár Dezső téren zajló Kreatív Nap keretein belül a régióban található innovatív kis-, közép- és nagyvállalatok számára lehetőség nyílik, hogy 14:00-20:00-ig a téren standos kiállítás formájában mutassák be termékfejlesztéseiket, vállalatukat. A cégek számára a helyszínt és a standokat ingyen biztosítják. A helyszín korlátokat szab a bemutatkozási lehetőségnek, ezért túljelentkezés esetén a szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy a beérkezett jelentkezések közül válogassanak. Jelentkezni 2009. március 27-ig lehet.

Bővebb információ: Berde Ágnes Tel: +36-52-880-252, e-mail: agnes.berde@eszakalfold.hu. A felhívás elérhető az alábbi linken: http://www.innova.eszakalfold.hu/cikk_view?id=290

Bemutatkozhatnak a régióban található kis, közép és nagyvállalatok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: