2011-05-17 15:06:54• hírek • Balog Anita

Caritas maraton - zajlik az előregisztrálás

A Szatmárnémeti Caritas székházban már regisztrálhatunk a szombati eseményre.

A Caritas idén ötödik alkalommal szervezi meg immár hagyományossá vált jótékonysági maratonját, amelynek résztvevői idén a fogyatékkal élő gyerekeken segíthetnek. Tavaly hatszázan gyalogolták le a távot, idén a szervezők nyolcszáz résztvevőre számítanak. Azok, akik nem május 21-én, a maraton reggelén szeretnének sorban állni, hogy regisztrálhassák magukat a jótékonysági rendezvényre, azok hétfő óta a Caritas Libertatii tér 20 szám alatti székházában megteheti. Eddig nagyjából harmincan éltek a lehetőséggel, ám remélhetőleg péntek délutánig ez a szám megsokszorozódik.

A résztvevők egyébként 5 lejes részvételi díj befizetésével közvetlenül is támogathatják a fogyatékkal élő gyerekek ellátásának ügyét. 14 éves kor alatt a részvétel ingyenes, a csoportok kedvezményben részesülnek, így 3 személynek, 12 lej, 4 személynek, 15 lej és 10 személynek 40 lej.

Idén a gyaloglás a régi városközponttól a Sárerdőig tart, a maraton napján a regisztráció 8 órakor kezdődik a Caritas-székház előtt, a startpisztoly pedig 8.45-kor dördül el. A résztvevőket a Sárerdőn egy finom szelet zsíroskenyér és rengeteg színes program várja. Lesz kutyás bemutató, sörösláda-mászás, foci, asztalitenisz és tombola is. A buszok 14 és 15 óra között szállítják vissza a városba a maraton résztvevőit.

A Caritas Jótékonysági Maratonjának a fő támogatója az Autonet Import kft.


Tavaly hatszázan vettek részt
Tavaly hatszázan vettek részt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: