2008-08-12 18:23:02• hírek • Szatmar.ro

Cameron Diaz keresett a legtöbbet

A legszebbek, a legkevésbé szexisek és a legkeresettebb színésznők mellől természetesen nem hiányozhatnak a legtöbbet keresők sem - Habár, akad sztár, aki nem csak egy jelzőt tudhat magáénak.

Hollywood tömve van világsztárokkal, ám csak kevesen vannak, akiket valóban állandóan foglalkoztatnának. A film városában a tíz legjobban fizetett színésznő - 2007. június 1. és 2008. június elseje között - összesen 244,5 millió dollárt zsebelt be.
A Forbes magazin által összeállított toplistán első Cameron Diaz, aki 12 hónap alatt 50 millió dollárral lett gazdagabb, elsősorban a Shrek animációs filmben nyújtott "alakításáért" melyben Fiona hercegnő hangját adta.

Második helyen Keira Knightley áll, a maga 32 milliójával, melyet egy év alatt keresett meg. Az angol színésznő a Karib-tenger kalózainak legutóbbi részével és a Vágy és vezeklés-ben nyújtott alakításáért vihetett haza ennyi pénzt.

A harmadik helyezés Jennifer Aniston-é. A Jóbarátok korábbi sztárja 27 millióval tömte meg bukszáját a múlt évben, többek között a Marley és én valamint a He's Just Not That Into You című produkcióval, valamint a Heineken és a L'Oreal reklámokban való részvételével.

Negyedik helyen osztozik Reese Witherspoon és Gwyneth Paltrow, mindketten 25 millió dollárt kerestek az elmúlt időszakban. Jodie Foster-é az ötödik hely a listán 23 milliós keresetével, majd következik a Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker, aki 18 millió dollárt vihetett haza tavaly.

Meryl Streep az örök visszatérő - A színésznőt ma is rengeteg szerepre kérik fel, meg is van az eredménye: 16 milliót zsebelt be az elmúlt év folyamán. Amy Adams-é a kilencedik hely a Forbes listáján. A színésznő a Bűbáj című musical-ben elhangzó, slágerré vált dallal is hódított, de az utóbbi időben két filmben is játszott Meryl Streep-el együtt. Összesen 14,5 millió dollárt kapott ezért.

A gyönyörű, immár hatszoros anyuka Angelina Jolie áll az utolsó helyen. A színésznő 14 milliós keresetét az elmúlt időszakban elsősorban a Beowulf és a Mighty Heart című filmeknek köszönheti.

ma.hu

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: