2006-06-09 16:25:48• hírek • Noemi Brigitta Boros

CSIT és OKIT Csíksomlyón

Csíksomlyón kerül megrendezésre az Országos Katolikus Ifjúsági Találkozó.

Augusztus 23 és 27 között a 30. Csíksomlyói Ifjúsági Találkozó (CSIT) alkalmával idén Csíksomlyón kerül megrendezésre az Országos Katolikus Ifjúsági Találkozó.

A rendezvény fő szervezője a Gyulafehérvári Római Katolikus Főegyházmegyei Ifjúsági Lelkészség. A szatmári egyházmegyéből 150 fiatalt várnak a találkozóra. Az érdeklődők június 14-ig jelentkezhetnek a szatmári Ifjúsági Irodában a 717120-as telefonszámon, vagy az ifi@catholic.ro email címen.

A találkozó programjából rövid ízelítőként eláruljuk, hogy délutánonként 13, egymástól nagyon különböző stílusú, alternatív program (csendes imától táncig) közül lehet választani.

Ebben az évben a találkozó jóval nagyobb létszámú: mivel idén kivételesen egyben Országos Katolikus Találkozó is lesz, részt vesznek rajta az ország összes (római és görög valamint örmény) katolikus egyházmegyéjének fiataljai és külföldi vendégek, összesen kb. 2500 résztvevő, és a programok több nyelven zajlanak majd: magyar, román, német és más (természetesen fordítással vagy választási lehetőséggel).


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: