2012-01-12 16:24:44• hírek • Prohardver.hu

CES2012: Nagy 3D-tévével készül a foci EB-re a Sharp

LED háttérvilágítású, Quattron technológiát alkalmazó okostévé funkciókkal megspékelt modellekkel készül a japán cég az idei évre.

Bár a CES a világ talán legfontosabb szórakoztatóelektronikai és IT rendezvénye, a vállalatok általában ilyenkor elsősorban az amerikai piacra szánt termékeikkel domborítanak, amely sok esetben eltérhet az Európába szánt szortimenttől. A Sharp, amely egyébként Japán mellett az Egyesült Államokban a legerősebb, letért erről az útról, hiszen külön teremben mutatta be az öreg kontinensen piacra kerülő televízióit.

A kiállítótér jelszava: "Nagyszerű foci, nagy képernyőkön" (Great Football on Big screens), ami rögtön jelzi, hogy a cég gőzerővel készül a 2012-es Lengyelországban és Ukrajnában megrendezésre kerülő labdarúgó-Európa-bajnokságra. A rendezvény Sharp szekciójának egyik kiemelt terméke az LC-80LE844U 80 hüvelykes Aquos tévé, amely egyben a világ első ilyen méretű 3D LED háttérvilágítású televíziója.

A készülék így egy 55 colos képernyő felületének több mint kétszeresét biztosítja. A full HD felbontással operáló modellbe bekerült a saját fejlesztésű, exkluzív Quattron technológia, amely négy alapszín (a sárga került be a vörös, a zöld és a kék mellé) felhasználásával hozza létre a képet. A 240 hertzes képfrissítési rátára képes modellbe bekerült a Quad Pixel II névre hallgató eljárás, amely a konszern közleménye szerint minden eddiginél részletgazdagabb képeket, finomabb vonalakat és színátmenetet biztosít.

A cikk folytatása a Prohardver.hu oldalon olvasható.

Nagyszerű focit nézhetünk majd a nagyon nagy képernyőn

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: