2014-01-23 09:27:36• hírek • Blikk.hu

Érdekes kapcsolat ByeAlex és Bogi között

Érdekes összefüggésre hívták fel a figyelmet az Eurovíziós Dalfesztivál rajongói. A Dal 2014 című műsorba bejutott egyik előadó ugyanis különös kapcsolatban van ByeAlexszel.

Boginak és a tavalyi európai döntő magyar résztvevőjének nemcsak egy a menedzsere, de a lány We All című dalát is ugyanaz az ember jegyzi mint dalszerző. Így nem is annyira meglepő, hogy a műsor internetes kommentátoraként szereplő ByeAlex, aki ugyan nem pontoz, de véleményt formál, a második legjobbnak tartja a lány dalát.

„Az egyik személyes kedvencemmel kezdeném. (...) A We All című dal viszont lesöpör nálam mindent, amit eddig erről a lányról gondoltam. Egy kellemes, tipikusan trendszerű elektronikus dalt ismerhettem meg a We All-ban" - írta A Dal hivatalos oldalán, majd pár bejegyzéssel később a saját rangsorolásában a második legjobb versenydalnak tartotta, ezzel komolyan befolyásolva a nézőket az egyébként viszonylag ismeretlen énekesnő felé.

Tóth G. Zoltán menedzser szerint ebben a szűk szakmában nem ritka az ilyen jellegű összefonódás.

- Elég pici ez a szakma, ezért esetlegesen ez félreérthető lehet egy-egy külső szemlélő számára. Fontos azonban tudni, hogy összesen talán három-négy kiadó és nem sokkal több menedzsment cég fogja össze a hazai előadókat, így előfordulnak ilyen jellegű összefonódások.

Ezenfelül Alex a műsor digitális kommentátora, ami azt jelenti, hogy beszámol a műsor eseményeiről, és nem pedig zsűritag. Mivel a továbbjutásokról a zsűri és a szavazók döntenek, az általam írt dal semmilyen előnyt nem élvez, sőt esetlegesen inkább hátrányt szenvedhet az ilyen jellegű pletykák miatt - jelentette ki Zoltán, aki szerint Alexet egyébként is hidegen hagyja az, hogy ki az adott dal szerzője.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: