2015-05-28 15:56:31• hírek • Kocsis Zoltán

Butka: maffiózóknak, alvilági figuráknak épít házat Coica

A környéken lakóknak már régen gyanús. Az évekig elhagyott épületet hirtelen elkezdték felújítani. Még inkább meglepődtek, amikor a munkásoktól azt hallották, a beruházást a polgármesteri hivatal finanszírozza. Attól aztán már meg is ijedtek, amikor azt hallották, hogy az önkormányzat oda akarja költöztetni a Horea utcai romákat, striciket, prostituáltakat, alvilági figurákat.

Az illető épület ugyanis Szatmárnémeti egyik legcsendesebb, legrendezettebb környékén, a Kolozsvári (Clujului) utcában, a 13-as szám alatt van, a Tisztviselőtelepnek nevezett városrészben.

„Maffiózóknak, bűnözőknek, alvilági figuráknak, hajléktalan romáknak épít házat a polgármesteri hivatal. Nem is akármilyet, hisz hőszigetelő nyílászárókat helyeztek fel", adott hangot felháborodásának Butka Gergely tanácsos. „Hogy ez miként történhet, senki sem tudja! A tanács ugyanis nem szavazott meg ilyesmit", folytatta.

Butka hevesen bírálta a polgármester utóbbi időkben elejtett hangzatos terveit is. „Mindez nem más, mint füstfelhő, amivel el akarja takarni az igazi problémákat. Mi a helyzet például a terelőúttal, amelynek kivitelezését már régen ki kellett volna licitálni? Vagy mit keresett a Polgármester Úr Kínában? Ezek az igazi problémák", mondta Butka.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: