2017-03-26 09:29:57• hírek • MTI

Buszon lövöldözött egy férfi Las Vegasban

fotó: ABC7.com
fotó: ABC7.com

Buszon kezdett lövöldözni egy férfi az Egyesült Államokbeli Las Vegas belvárosában, egy ember meghalt, két sebesültet kórházba szállítottak.

A férfi elbarikádozta magát az emeletes járműben. A rendőrség páncélozott járműveket vezényelt a helyszínre. A hatóságok lezárták a Cosmopolitan szálloda-kaszinó közelében lévő területet és figyelmeztették a szomszédos kaszinókban tartózkodó turistákat, hogy ne menjenek ki az épületből.

A máskor gyalogosokkal és járművekkel teli terület elnéptelenedett. Sokan a környező épületek ablakaiból figyelték és hallgatták, ahogy a rendőrség tárgyalásba kezdett az elkövetővel. Kezdetben nem lehetett tudni, hogy vannak-e még utasok a buszban.

A férfit, akinél egy pisztoly volt, többször is megadásra szólították fel, mígnem négy órai huzavona után önként feladta magát. A rendőrség nem nyitott tüzet, vélhetően ő az egyetlen gyanúsítottja az esetnek.

Az elmúlt napokban ez már a második ilyen incidens Los Angelesben. Korábban a világhíres Bellagio szálloda egyik üzletét próbálták meg fegyveresek kirabolni. Senki sem sebesült meg. A tetteseket azonban őrizetbe vették. A hatóságok kiemelték, hogy nincs összefüggés a két eset között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: