2008-04-09 17:51:40• hírek • István Löchli

Szörnyű tragédia történt

 Elgázolt két gyermeket egy gépkocsi Szatmárnémetiben. Az egyikőjük a helyszínen életét vesztette.

Az idei év legszörnyűbb tragédiája történt Szatmárnémetiben szerdán:  egy nyolc éves gyermek meghalt, valamint iskolatársa a kórházba került egy baleset következtében.

A szerda déli órákban eddig ismeretlen okok miatt, egy BMW típusú gépjármű elütött egy nyolc és egy kilenc éves kisdiákot. Az egyik, éppen az iskolából hazatérő kisdiák azonnal életét vesztette. A BMW román állampolgárságú, huszonéves vezetője a Segesvári utcában vélhetően több mint száz kilométer/órás sebességgel ütötte el a gyermekeket. A mentők és a rendőrség percek alatt a helyszínre érkezett, de a kislány életét már nem tudták megmenteni, ugyanis olyan szörnyű sérülést szenvedett, hogy azonnal szörnyethalt. A helyszínen szörnyű látványt nyújtott, hogy a gyermek egyes testrészei még az úton hevertek, az édesapa pedig gyermeke letakart, élettelen teste mellett ült, és fájdalmasan sírt. A Szatmár Megyei Rendőrség sajtószővivőjének közleménye szerint az életben maradt gyermeket a körházba szállították, és egyelőre életveszélyes állapotban van.

A Segesvári utcában lakók elmondása szerint, a két gyermek szabályosan a járdán közlekedett, ám a nagy sebességgel közlekedő BMW vezetője, eddig ismeretlen okok miatt ráhajtott az útpatkára, minek következtében a gépjármű felett elvesztette az uralmát, és oldalból elcsapta az ártatlan gyermekeket.

A vétkes sofőr mindvégig a helyszínen tartózkodott, de a rendőrség bármilyen jellegű kérdésére nem tudott válaszolni, ugyanis sokkot kapott a történtektől. Annyi bizonyos, a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel közlekedett, melyet a több mint 12 méteres féktáv is bizonyít.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: