2008-09-23 12:59:07• hírek • Szatmár.ro

Szörnyű, halálos baleset az Unirii utcában

A szemtanuk állítása szerint több mint 100 km/órás sebességgel tesztelték az új autót és az azon található gumikat a baleset áldozatai.

Halálos baleset történt kedd délben az Unirii utca elején, a gumijavító műhely közelében. A műhelyben egy Volkswagen Golf típusú személygépkocsira tettek új gumikat, amikor az autó tulajdonosa egy kis tesztelésre hívta az egyik ott dolgozó 28 éves fiatalembert.

Hogy kipróbálják az ideiglenes rendszámmal (SM 024636) ellátott autót, elindultak Pete irányába, majd kisvártatva visszafordultak a műhely felé. A helyszínelők elmondása szerint legkevesebb 120 km/órás sebességgel hajtottak, amikor a műhely közelében az autót vezető 23 éves Z. Gheorghe elvesztette uralmát a gépjármű fölött és előbb a útpadkának ütköztek, majd az ütközés hatására az autó egy villanyoszlopnak csapódott.

A személygépkocsi szinte felcsavarodott a betonoszlopra, az autó utasa, a 28 éves D. Laurentiu azonnal életét vesztette. A helyszínre érkező tűzoltóknak sikerült kiszabadítaniuk az autó vezetőjét az autóból, akit azonnal kórházba is szállítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: