2019-04-17 09:33:00• hírek • Bede Emőke

Busszal indulnál valahova húsvétkor? Mutatjuk a menetrendet!

A húsvéti ünnepkör közeledtével érdemes tájékozódni az autóbuszok menetrendjét illetően, hiszen ilyenkor nem feltétlenül akkor érkeznek és indulnak a buszok, mint megszoktuk.

A helyi tömegközlekedési vállalat, a Transurban Rt. hivatalos Facebook-oldalán tette közzé az ünnepi menetrendet. Ebből kiderül, hogy április 19-én, pénteken változatlan időpontokban járnak majd a buszok, s így lesz ez a hétvégén is: szombaton a szombati, vasárnap pedig a vasárnapi menetrend lesz érvényben. Április 22-én, hétfőn az autóbuszok a szombati órarendnek megfelelően fognak majd járni, keddtől csütörtökig pedig minden visszatér a normál kerékvágásba.


Az ortodox húsvét sem hagyja változatlanul az autóbuszok menetrendjét. Április 26-án, pénteken a szombati menetrend lesz érvényben, szombaton is ugyanaz, viszont a buszok csak 18 óráig közlekednek. Vasárnap egyáltalán nem lesz majd tömegközlekedés, de hétfőn már igen, viszont az első járatok csak 12 óra után indulnak útjukra. Kedden és szerdán ismét a szombati menetrendet kell majd böngésznünk.


A jegyárusító bódék április 20. és 21., valamint április 26. és 29. között zárva tartanak, és természetesen május 1-én is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: