2009-06-26 13:56:31• hírek • Parajdi Andrea

Busszal Kökényesdre

Az első Partiumi Híd Fesztivál helyszínére Szatmárnémetiből minden nap direkt buszjáratok indulnak, így a különböző kulturális és szórakoztató programokon, no meg a remek koncerteken azok is részt vehetnek, akik más módon nem tudják megoldani a közlekedésüket.

Ahogyan az ismert, a Híd Egyesület július 9 és 13 között Kökényesden, a horgásztó mellett szervez ifjúsági tábort, a Kárpát-medence magyar fiataljainak. Krakkó Rudolf főszervező a Szatmár.ro-nak elmondta, azért esett a helyszínválasztás Kökényesd településre, mert ez az a vidék, amelynek az adottságai lehetővé teszik az esemény minél változatosabb programokkal való lebonyolítását, mindemellett az sem elhanyagolható tényező, hogy a falu elhelyezkedését tekintve a határon túlról is könnyen megközelíthető.

A Szatmárnémeti fiatalok számára is egyszerűbbé teszik az eseményre való kijutást, ugyanis a Vasile Lucaciu úton elhelyezkedő Ortodox katedrális mellől naponta négy járat indul a rendezvény helyszínére.

A program szerint július 9 és 13 között minden nap 10, 14, 18 és 23:30-kor indulnak buszok Kökényesdre, amelyre hét lejért lehet jegyet váltani. A rendezvényről Szatmárnémetibe pedig 11, 15, 19 és 00:30 órakor indulnak vissza buszok. Mivel a rendezvény július 13-án este egy tábortűzzel zárul - amelyen egyébként a Zanzibár együttes is jelen lesz - július 14-én, 10 órakor a szervezők még biztosítanak egy buszjáratot vissza a megyeszékhelyre.

A járatokat megéri igénybe venni, hiszen olyan neves előadók lépnek majd színpadra mint a: Beatrice, Ossian, Zanzibár, Kormorán, Ordibáló Szamócák, Bikini, Ismerős Arcok, Kalapács, 4ever, Invader, Tűzmadár, October és a PG Csoport. Az eseményre egyébként a szervezők legalább ötezer embert várnak. A részletes programért kattints ide.


A Partiumi Híd Fesztivál helyszínére buszjáratok indulnak Szatmárnémetiből.
A Híd fesztiválon a magyarországi Ossian együttes is koncertet ad


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: