2020-04-27 14:18:03• hírek • Agerpres / Szatmár.ro

Bűnvádi eljárást indítottak a leszúrt 9 éves gyermek anyja ellen

Fotó: aradon.ro
Fotó: aradon.ro

Gyilkosságért bűnvádi eljárás indult az április 21-ére virradó éjszaka holtan talált aradi 9 éves kisfiú anyja ellen.

Ruxandra Tarcea, az aradi ügyészség szóvivője az AGERPRES hírügynökségnek hétfőn elmondta, a nőt, aki megpróbált öngyilkos lenni, miután a feltételezés szerint elkövette tettét, az intenzív osztályról átvitték a pszichiátriára. 'Folytatódik a nyomozás, a nőt átszállították a pszichiátriára, kivizsgálásra, amely több napig eltarthat. Egyelőre nem lehetett kihallgatni, orvosi felügyelet alatt áll' - mondta Ruxandra Tarcea.


Április 21-ére virradó éjszaka egy 9 éves gyermek holttestét találták meg egy aradi lakásban. Mellette anyja eszméletlenül feküdt, a jelek szerint mindkettejük testén késszúrások okozták a sérüléseket.


A nyomozók arról tájékoztatták az AGERPRES hírügynökséget, hogy az eszméletlen asszonyt és a gyermeket a nő férje találta meg, amikor hazaért. A rendőrség másnap reggel kikérdezte a tömbház lakóit, akik úgy nyilatkoztak, hogy semmiféle gyanús hangot nem hallottak az áldozatok lakásából kiszűrődni, csak amikor a férj hazatért, és elkezdett segítségért kiabálni. A helyszínre kiszálló mentősök a gyermek esetében már csak a halál bekövetkeztét tudták megállapítani. A 44 éves anyát kórházba szállították. A nyomozók a múlt heti nyilatkozata szerint a nő megpróbálta átvágni a nyaki verőerét, a gyermek halálát pedig késszúrás okozta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: