2018-12-27 15:11:56• hírek • Szatmár.ro

Büntetésözön karácsonykor: megérkezett a rendőrség hivatalos jelentése

A december 21-től 26-ig tartó időszakban százezrekkel lett könnyebb a megye lakosságának pénztárcája. Miért nem tartották be a közlekedési szabályokat?

A Szatmár Megyei Rendőrkapitányság munkatársai ebben az időszakban csak Szatmárnémetiben 310 szabálysértés esetében jártak el. A büntetések összértéke megközelítőleg 86000 lej volt.

 

A megyében a közlekedésiek további 190 esetben csaptak le a szabályszegőkre, összesen 48200 lej büntetésre ítélték őket. 9 jogosítványt vettek el és 6 forgalmi engedélyt. 8 esetben csaptak le az éppen tilosban járókra.

 

Az egyenruhások további 110 esetben siettek a lakosság segítségére a társadalmi együttélés normáinak megsértése miatt. Ez 27800 lejtől szabadította meg a rendbontókat.

 

6800 pirotechnikai eszköz elkobzása is megtörtént, és 3 bűnügyi dossziért nyitottak pirotechnikai eszközök jogtalan birtoklása miatt.

 

A napokban beszedett büntetések együttes értéke 162000 lej. Ez a nagy összeget a 610 szabálysértés okán rótták ki a Szatmár megyei rendőrség munkatársai. 

 

Nem éri meg szabálytalankodni sem anyagilag, sem egészségügyileg. Egy pillanat alatt kész a baj. Előzzük meg, amit lehet és vigyázzunk egymásra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: