2008-05-16 21:06:58• hírek • Szatmar.ro

Megvásárolt játékvezetők

pirosSúlyos büntetést róttak ki a Boavista csapatára: a B-osztályban folytathatják.

Súlyos büntetésben részesült a Boavista Porto. A csapat három meccs előtt gyakorolt nyomást a játékvezetőkre. Büntetetésük egy éves kizárás az első osztályból és 180 000 ezer eurós pénzbüntetés. Figyelemben véve, hogy nemrég jelentették be, hogy kb. 100 millió eurós adósságuk van, nehéz időszak elé néznek.

 

A nagyobbik portói csapat, az FC Porto is érintett az ügyben. Ők két mérkőzést intéztek el ugyanabban a szezonban, amelynek végén amúgy 8 pontos előnnyel bajnokok lettek. Büntetésül 6 pontot vontak le tőlük a jelenlegi bajnokságban összegyűjtött egységekből. Mivel 20 pont előnnyel zárták a jelenlegi bajnokságot, így ez nem igazán érinti őket. Továbbá megbüntették őket 150 000 euróra, Jorge da Costa elnököt pedig két évre eltiltották minden, a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől.

 

A harmadik érintett csapat az Unioa Leiria, amely 40 000 eurós büntetést kapott, elnöküket, João Bartolomeut pedig egy évre tiltották el. A klubokon kívül még hat érintett játékvezetőt tiltottak el több évre a labdarúgástól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: