2006-08-31 18:13:51• hírek • Noemi Brigitta Boros

Újabb munkalehetőség

 A Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség pszichológus- tiszteket keres.

 A Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség keretén belül újabb munkalehetőségek adódtak, az intézmény ezúttal pszichológusokat keres.

Az állásra bárki jelentkezhet, aki eleget tesz a következő feltételeknek: hosszú időtartamú felsőfokú tanulmányokat végzett és pszichológiából államvizsgázott, orvosi és pszichikai szempontból egészséges, legalább egy év régisége van a szakterületen, stabil romániai lakhellyel rendelkező román állampolgár, kitűnően beszél és ír románul, megfelelő magaviselettel rendelkezik, nem büntetett előéletű, legalább középszinten beszél egy nemzetközi használatban lévő idegennyelvet, és számítógép-kezelői ismeretekkel is rendelkezik.

Jelentkezni szeptember 11-én 16 óráig lehet a megyei rendőr-felügyelőség humán erőforrás osztályán ( Al. I. Cuza vagy Eötvös utca), ahol a következő iratokat tartalmazó dossziét kell benyújtani: önéletrajz, a tanulmányok elvégzését igazoló okiratok hitelesített másolata, anyakönyvi lap, fénymásolatok a személyi igazolványról, a születési- és házasságkötési bizonyítványról, a katonakönyvről, az útlevélről és a munkakönyvről, valamint erkölcsi bizonyítvány. A versenyvizsgán csak a kiválasztott személyek vehetnek részt.

A vizsga szeptember 25-29 között zajlik, kizáró jellegű vizsgák: interjú, pszichológiai vizsgálat, számítógépkezelői vizsga, valamint a nyelvismeretet ellenőrző vizsga. Akik sikeresen vették ezeket az akadályokat, írásbeli vizsgán vehetnek részt.

A pszichológusi- és egyéb a rendőrség tisztségében betöltendő állásokkal kapcsolatban bővebb felvilágosítást az intézmény székhelyén, illetve a rendőrség honlapján, a www.politiaromana.ro oldalon kaphatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: