2010-01-06 10:21:45• hírek • Szatmar.ro

Bundázásért fájdalomdíj

Briatorét tisztára mosták és a csalásért még kárpótlást is kapott.

Jusztícia istenasszony malmai (hogy némi képzavarra éljünk), furcsa módon őrölnek néha: Flavio Briatore örökös eltiltását eltörölte a párizsi bíróság.

A Renualt korábbi csapatfőnöke nem kisebb vétséget követett el, mint kockára tette egy ember (Nelsinho Piquet) egészségét, egy sportág (Forma1) és egy csapat (Renault) jó hírét és befolyásolta egy futam végkimenetelét. Mint ismeretes, az olasz utasítására törte össze autóját Piquet 2008-ban, a Szingapúri Nagydíjon, hogy ezzel segítse csapattársa, Fernando Alonso győzelmét. Miután a brazil pilóta vallomást tett, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) örökre eltiltotta a Forma1-től Briatorét.

Ő azonban nem hagyta annyiban a dolgot, eljárási hiányosságokra és arra hivatkozva, hogy a FIA Világtanácsa elfogult volt, mivel nem volt jó viszonyban akkori elnökével Max Mosley-vel, fellebbezett. A párizsi bíróság most helyt adott fellebbezésnek, sőt a FIA-t 15.000 euró kártérítés kifizetésére kötelezte.

A dolog további érdekessége, hogy a Renault csapat csak felfüggesztett büntetést kapott, így az egyedüli, aki bűnhődött, az Piquet, akinek azóta sincs csapata...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: