2011-12-09 08:48:42• hírek • Kocsis Zoltán

Bunda a Bajnokok Ligájában?

Csütörtökön még az Olympique Lyon csodája járta be a világ sportsajtóját, köszönhetően annak, hogy a francia együttes a Bajnokok Ligája utolsó csoportkörében 7-1-re nyert Zágrábban a Dinamo otthonában. Pontosan annyira, amennyire szüksége volt ahhoz, hogy csodával határos módon kivívja a továbbjutást.

Péntekre azonban már más miatt emlegetik a találkozót világszerte. És könnyen lehet, hogy a közeljövőben nem csak a sportsajtó hasábjait tölti meg. A videómegosztó portálokat bejárta ugyanis az a felvétel, amikor a 65. percben Lisandro Lopez gólja után Domagoj Vida és Bafetimbi Gomis épp a hálóból viszi ki a labdát. A horvát védőnek, az ötödik bekapott gól után még volt ideje és kedve odakacsintani Gomisre, majd hüvelyujjával azt a nemzetközi jelzést bemutatni, ami világszerte azt jelenti: minden rendben!

Ráadásul a francia online szerencsejátékokat felügyelő hatóság máris hivatalosan bejelentette: vizsgálja a meccsre beérkezett fogadásokat. Ugyanezt az Európai Labdarúgó Szövetség nem teszi meg. Az ő figyelőrendszerük ugyanis semmilyen gyanúsat nem észlelt.

A Lyon kiütéses győzelmének legnagyobb vesztese, a Dinamo kirúgott vezetőedzője, Krunoslav Jurcic mellett az Ajax, amely a franciák mészárlása miatt lemaradt a továbbjutásról. Persze a hollandok saját kezükbe vehették volna sorsukat, ehhez odahaza pontot kellett volna szerezniük a már továbbjutott Real Madrid ellen. Ez viszont nem sikerült nekik.

Más kérdés, hogy úgy nehéz megverni a Realt, ha Manuel Jorge Neves Moreira Sousa játékvezető néhány percen belül két szabályos gólt nem ad meg. Ezek után nehéz lenne elmagyarázni a holland szurkolóknak, hogy összeesküvések csak a kémregényekben léteznek.

Vida enyhén szólva is félreérthető gesztusa 0.05-nél látható. A gyengébb képminőség miatt a kacsintása nem egyértelmű, annál inkább a kézmozdulata! Minden rendben, Monsieur Gomis!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: