2018-01-23 14:26:43• hírek • (x)

Bulizz te is kedvenc mulatós sztárjaiddal!

Rég buliztál már egy igazit? Hiányoznak a rég nem hallott mulatós dallamok? Akkor ne keresgélj tovább, hiszen újra nyilvános tv-felvételt hirdet a Zenés Barátságok.

A házigazdák a szatmári mulatós testvérpár, a Bertici Fivérek lesznek, akiknek neve már egyet jelent a garantált szórakozással. A márciusi megapartira ez alkalommal is a legnépszerűbb erdélyi és magyarországi mulatós sztárokat hozzák el. A szórakozásról több, mint harminc fellépő gondoskodik majd, többek között színpadra áll  Dancs Annamari, Sihell Ferry és Henna, Mr. Rick, Kocsis Janika, a Két Zsivány, László Attila, Jessy, Kaly, Poór Péter, Josh, Kristóf Katalin és Milán, a Desperado, Phatbeat, Sissi, Didi L’Amour, Robi Köszi Köszi, az Eldorado, Tomy, a Két Haver, Martocsán Gyöngyi, Hidvégi Band, Yanni, Doree, Szimpla Kárpáci, Rózsás Viktória, Erick és Lore, Sihell Vanessza, Geng Szabi, Dobi Sándor, Szabó Arni és még sokan mások.
 

Ha te sem szeretnél lemaradni a március 2-án tartandó buliról, akkor ne teketóriázz, mielőbb válts jegyet, hiszen azonnal elkapkodják őket. Keresd fel a Grigore Alexandrescu utca 10 számot, ugyanis itt vásárolhatod meg a belépőt, melynek ára 98 lej. Amellett, hogy több, mint 30 fellépő produkcióit hallgathatod meg, ezért az összegért cserébe kapsz egy bőséges vacsorát salátával körítve, egy kávét, hogy bírd az egész estés iramot, és egy welcome-pogácsát. Kell-e ettől több egy szuper estéhez? Ha nem, akkor állj rajtrakészen, ugyanis január 24-én, 10 órától indul a jegyek árusítása. Március 2-án 16 órától áll nyitva a Majestic rendezvényterem ajtaja, az igazi buli pedig 17 órakor indul. További információkért hívd a 0725 985 005-ös telefonszámot.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: