2009-06-29 11:43:45• hírek • Szatmár.ro

Bulizz kedden a Macskában

Az előzőnél egy jóval látványosabb műsorral június 30-án, kedden rajtol a karaoke maraton második szériája. Nem csak arra ügyeltünk, hogy a legjobb versenyzőket még értékesebb ajándékokkal jutalmazhassuk, hanem arra is hangsúlyt fektettünk, hogy a színpadra állók a profi hang-, és fénytechnika révén rivaldafényben érezhessék magukat.

A Musikhaus Attila hangszerkereskedés mindamellett, hogy a legnagyobb márkák zenei kellékeit forgalmazza, neves fesztiválok és rendezvények hangtechnikájának biztosítását is vállalja. Mivel nem akartunk semmit a véletlenre bízni, ezúttal a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub közös karaoke maratonjának technikai felszereltségét a Musikhaus Attila hangszerbolt szakemberei végzik.

A MusiC'at Pub színpadját, és újításként a belső termét RCF hangfalakkal látják el, hogy a vendégek egytől-egyig a legjobb minőségben hallhassák a színpadi produkciókat. A versenyzők ezúttal SHURE mikrofonokkal énekelhetnek, amelyekkel a legnagyobb világsztárok is színpadra lépnek.


Profi hang- és fénytechnikával vár a karaoke maraton második szériája.
A Musikhaus Attila hangszerkereskedés profi hang-, és fénytechnikával szereli fel a karaoke maraton színpadját


A kényelmesebb szereplést segítik a kivetítő vásznat helyettesítő LCD monitorok is. A teremben legalább két plazmatévét helyeznek el, egyiken a versenyző, míg a másikon a közönség követheti nyomon a színpadi előadások precizitását. Mindezek mellett intelligens lámpák segítségével diszkófények is gondoskodnak arról, hogy elkerülhetővé váljon a fénytechnika egyhangúsága. S az időnként megjelenő illatos füstfelhők már csak fokozzák az amúgy sem átlagos 3000 W-os technikai felszereltséget.

Ha Te is szeretnél rivaldafényben tündökölni, ezúttal ne hagyd ki a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub karaoke maratonját. A jelentkezési felvételekről és a partnereink által felajánlott értékes nyereményekről ezen a linken tájékozódhatsz.

Ne feledd, ha otthon maradsz, kimaradsz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: