2011-11-23 08:28:34• hírek • www.blikk.hu

Ezért sír annyit Keresztes Ildikó

Súlyos terhet cipel a vállán Keresztes Ildikó, aminek fényében egyáltalán nem csoda, hogy az X-Faktor egyetlen mentornője ilyen gyakran tör ki könnyekben a kamerák előtt.

A Blikk információi szerint ugyanis az énekesnő nemrég veszítette el nevelőapját, így nemcsak a mentoráltjai pátyolgatásával, de idős édesanyja vigasztalásával is törődnie kell. Bár Ildikó próbál erős maradni, nem tagadja, gyakran muszáj kiadnia magából felgyülemlett érzelmeket, főleg, ha újabb veszteségként mentoráltjától is búcsúznia kell.

- Nem szoktam erről beszélni, de a 73 éves édesanyám egy hónapja temette el a férjét, a nevelőapukámat, akivel 30 évet húzott le. Engem is nagyon megviselt, anyukámon keresztül pedig még jobban éreztem a fájdalmat.

Ezért próbálok gondoskodni róla a munkám mellett is, de tény, hogy egyre több problémát okoz, hogy összeegyeztessem a két dolgot. Szeretném minél jobban támogatni a gyászában, de sokszor azt veszem észre, hogy még mindig ő az én lelki támaszom - árulta el a Blikknek Ildikó. - Az anyósom szintén idős már, 86 éves. Jó ideje ő is egyedül él, így a férjemmel, Lacival felváltva, fokozottan figyelünk rá is.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: