2011-11-24 08:27:12• hírek • Blikk.hu

Elhagyta a férje Keresztes Ildikót

Külön utakon folytatja életét Keresztes Ildikó és férje, Kicska László.

Házasságuk korábban többször is válságba került már, de az énekesnőnek eddig mindig sikerült megmentenie azt. Az utóbbi időben azonban annyira ellaposodott a kapcsolatuk, hogy az énekesnő és az Edda basszusgitárosa úgy döntött, mindkettőjüknek az lesz a legjobb, ha szétválnak.

Az X-Faktor egyetlen mentornője éppen a Blikk tegnapi számában beszélt arról, hogy nagyon nehéz időszakon megy keresztül, ezért is látni olyan sokszor könnyeket a szemében élő adásban. Elmondta, hogy nemrég veszítette el nevelőapját, édesanyját megviselte a gyász, őt próbálja segíteni, férje idős édesanyját is gondozzák, miközben a mentoráltjai útját is egyengeti. Mindez lelkileg és fizikailag is elég megterhelő számára.

Azóta kiderült, ez még nem minden, hiszen úgy tűnik, a házasságának is vége.   Viharos, de erős kapcsolatnak tűnt az övék. Keresztes húszévnyi együttélést követően, csupán öt évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent szerelmének. Egy tavaly decemberi interjúban a Nők Lapjában azt mondta, azért, mert nem bízott magában.

- A hiba az én készülékemben volt! Bizonytalan voltam magamban, nem éreztem magamat érettnek a házasságra - nyilatkozta Keresztes, aki már akkor sem titkolta, hogy adódtak nehéz időszakok a kapcsolatukban. - Voltak viharok, válságok, kísértések, veszekedések közben, de ezek is mind magas hőfokon, érzelmi telítettséggel. Természetben, vérmérsékletben pont ellentétei vagyunk egymásnak.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: