2013-01-30 12:13:59• hírek • Szatmár.ro

Bulisorozat indul a Downtownban

Unod már, hogy a jazzdobosok után futnak a lányok? Hogy a fotómodellekre csorgatják a nyálukat a fiúk?

Ha nemmel feleltél, esetleg magad is sztárfocista/jazzdobos vagy, hívj fel minket a „Segítsük a kultúrát, avagy Downtown a mindennapokban" Alapítvány adományvonalán.

Ha mégsem a paparazzik elől való menekülés a kedvenc fitnesz tevékenységed, akkor jó hírünk van: visszaadjuk a munka becsületét! Az elkövetkező hetekben elhozzuk a konvencionálisabb foglalkozások művelőinek a kellemesen melengető reflektorfényt. Ha könyvelő vagy, esetleg tanár, informatikus vagy éppen kellemes modorú mezőgazdász, nálunk Te leszel a központ.

A „Munka becsülete" bulisorozat keretében kéthetente megrendezett zenés-táncos mulatságokon minden alkalommal lesz egy kitüntetett foglalkozás (pl. sajtós). Aki ezen foglalkozás valamely művelőjével (pl. sajtóssal) jön el a buliba, az est folyamán tombolán vehet részt, ahol nagy értékű, a Downtown Pubban felhasználható italjegyet nyerhet.

Az első buli kiemelt foglalkozása: SAJTÓS (firkász). Ha van kedved egy jót rázni jó társaságban, és az sem rontaná el a kedved, ha ingyen ihatnál annyit, amennyitől már egy edzett orosz is szalonspicces lesz, akkor fogd meg a hozzád legközelebb eső médiamunkás grabancát és cipeld el hozzánk pénteken, február 1-jén este. A belépő ára 5 lej (firkászoknak ingyenes), amelyért megajándékozunk egy pohár pezsgővel is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: