2012-09-03 13:03:17• hírek • Szatmár.ro

Bulik, koncertek és új filmek ezen a héten is

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Grand Mall Cinema újdonságai:



Vadállatok (Savages) - Ben és Chon két kaliforniai marihuána termesztő, akik virágzó üzletet üzemeltetnek, ugyanis övék a legjobb minőségű fű az egész a világon. Egy mexikói drogkartell ajánlatot tesz nekik, ők azonban visszautasítják. Ennek eredménye, hogy közös barátnőjüket elrabolják és váltságdíjként minden pénzüket, amit az elmúlt öt évben termeltek, oda kell adniuk. Ha nem tesznek eleget a követelésnek, a lányt megölik. Az idő szorít, ezért Ben és Chon belemennek az alkuba, persze a biztonság kedvéért készítenek egy tervet is.



Step Up 4. - Forradalom (Step Up - Revolution) - Emily Miamiba utazik azzal a céllal, hogy profi táncossá váljon. Megismerkedik Sean-nal, egy helyi táncbanda vezetőjével. Arra azonban később derül fény, hogy Emily apjának ingatlanok fejlesztésével kapcsolatos munkája épp Sean otthonát veszélyezteti.



Csingiling - A szárnyak titka ( Tinker Bell: Secret of Wings) - Csingiling új tündérekkel ismerkedik meg. Lesz egy nagyon jó barátja, a kalandos, mindig jó kedvű Periwinkle. Csingiling egyik alkalommal átlépi Tündérrév határát, mellyel bajba sodorja társait. A "másik világban" megismerkedik Zúzmarával, aki olyan, mintha a testévre volna. De valójában is testvérek lennének?

 

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Filharmónia:


Szeptember 6-án, csütörtök este 18.30 órától szimfonikus koncertre kerül sor a Dinu Lipatti Filharmóniában a Bukaresti Japán Nagykövetség közreműködésével. A koncerten vezényel Shinya Ozaki karmester és az est szólistája Tetsuya Tvei zongoraművész. Műsoron S. Rachmaninov és J. Sibelius művek.


Koncertek:


Szeptember 7-én, péntek este 19 órától Cserey Csaba és 2Shae közös produkciójára kerül sor a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ szervezésében. Az érdeklődőket a kulturális központ előtti térre várják. A koncertről további infókat itt olvashatsz!

Szeptember 9-én, vasárnap délután 17 órától klezmer koncertnek ad otthont a szatmárnémeti Nagy Zsinagóga. Ez alkalommal a Budapesti David Klezmer Quintet és Klein Judit szórakoztatja a közönséget a tradicionális magyar, illetve közép-kelet-európai zsidó zene ötvözetével. Részletekért kattints ide!

Kiállítás:


Szeptember 6-án, csütörtök délután 15 órától festmény és grafika kiállítás nyílik Lakatos Miklós festőművész, Mihai Coman Horia grafikus és Paduraru Giorgiana festőművésznő alkotásaiból a Polgármesteri Hivatal Galériájában. A rendezvényre a Szatmári Képzőművészek Egyesülete szervezésében kerül sor. A kiállítást október 17-ig tekinthetik meg az érdeklődők. 



Szeptember 4-ig látogatható Paulovitcs László festő- és grafikusművész kiállítása a Szakszervezetek Művelődési Házában.

A szatmárnémeti Alkotóház galériájában Keresztesi Monica és Olar Iulia festményei és grafikái várják a művészet iránt érdeklődőket egészen október 3-ig. A részletekért kattints ide!

Buli
:



Szeptember 8-án, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: