2009-05-19 16:11:27• hírek • Ferenczi Noémi

Bulgária az idei sláger

Minden évben változik a legnépszerűbb külföldi nyaralás úticélja. Idén Bulgáriát választják a legtöbben.

A szatmárnémeti Solarex Tours utazási iroda tájékoztatása szerint idén Bulgária az egyik legnépszerűbb úticél, azonban még mindig nagyon népszerű Görögország és Törökország is.

Pénztárcafüggő, hogy ki milyen utazást engedhet meg magának, és a válság miatt nem szorul magyarázatra Bulgária népszerűsége, hiszen az ajánlatok rendkívül kedvezőek. A bulgáriai szállodákban például gyerekek számára 14 éves korig a szállás ingyenes és már 200 eurótól kezdődően vannak egy hetes üdülési ajánlatok. „Észrevehető, hogy mióta Bulgária is az Unióhoz tartozik, nagyobb bizalmuk van az embereknek, megnőtt iránta az érdeklődés. Sokan a román tengerpart helyett mennek inkább a  Fekete tenger bulgár partjára üdülni"- tudtuk meg Tóth Tímeától, az utazási iroda munkatársától.

 

A görögországi üdülőhelyek évek óta nagyon népszerűek. Már 100 euróért elmehetünk egy hétre üdülni a görög tengerpartra, igaz, ezért az összegért az utazás busszal történik, a vendéget apartmanban szállásolják el, és nincs benne egyetlen étkezés ára sem. A félpanziós ellátás 260 eurótól kezdődik, de ezért az összegért már három csillagos szállodában lakhatnak az üdülni vágyók, és ahogy mondani szokás, határ a csillagos ég - magyarázta Tóth Tímea.

Törökország már egy kicsivel drágább, előszezonban 450 euróba kerül egy hét teljes (all inclusive) ellátással, repülőjeggyel.

"Belföldi utazás esetén idén már a munkáltató által biztosított üdülési jegyeket is elfogadunk, azonban eddig még senki sem fordult hozzánk hasonlóval"- tette hozzá.


Kedvező árak várják a Bulgáriában üdülni vágyókat
Kedvező árak várják a Bulgáriában üdülni vágyókat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: