2010-01-21 10:39:48• hírek • Szatmár.ro

Teadélután az MTV-vel

Új arcok, új időpont, új cím. Az MTV délutáni magazinját, a Teadélutánt hárman vezetik ezután, Novodomszky Éva, Gundel Takács Gábor, Rózsa Péter heti váltásban jelentkezik az m1-en.

Új arcokkal, új címmel, új időpontban folytatódik a Magyar Televízió naponta jelentkező műsora, a Teadélután. A népszerű magazin a közszolgálati csatorna meghatározó műsorvezetőivel, Novodomszky Évával, Gundel Takács Gáborral és Rózsa Péterrel várja a teázókat.

„Kedvelem ezt a műfajt, szívesen beszélgetek ismert, kedves emberekkel" - jegyezte meg Gundel Takács Gábor. A produkció a már megszokott formában, kellemes hangulatban, friss információkkal kínál színvonalas kikapcsolódást délutánonként 16.45-kor az m1-en.

A közel háromnegyed órás műsorban elismert művészek, aktuális, érdekes témák várják naponta a nézőket. „Gáborral már volt egy-két közös élő adásunk, ezek jó hangulatban teltek. A Teadélután neki való feladat. Péterrel még nem dolgoztam együtt, de ő is tapasztalt tévés, aki bármilyen beszélgetésben el tud merülni - mondta Novodomszky Éva. Amikor mi hárman találkozunk, jókat nevettünk. Remélem lesz olyan alkalom, amikor közösen vagy akár párban is szerepelhetünk együtt a képernyőn."


Három műsorvezető váltja egymást hetente a Teadélutánban
Három műsorvezető váltja egymást hetente a Teadélutánban


„Érdekesnek ígérkezik a feladat, hiszen mindennap változatos eseményekről készíthetek interjúkat a közélet meghatározó alanyaival"- tette hozzá Rózsa Péter, akit számos kulturális adásban láthattak már az MTV nézői.

A Teadélután 2009 őszén indult, novemberi és decemberi adásait naponta átlagosan mintegy 150 ezer néző kísérte figyelemmel, de a napi félmilliót is meghaladta azok száma, hosszabb-rövidebb időre bekapcsolódtak a műsorba.

Az eddigi adások változatos témákkal, népszerű színészekkel, világhírű sportolókkal, rendezőkkel, ismert zenészekkel szórakoztatták az MTV nézőit. Elhunyt művészekre is emlékeztek a műsorban a készítők: Edith Piafra, Melis Györgyre, Latabár Kálmánra, Elvisre, Fellinire és még számos népszerű karakterre.

Ízelítőt kaphattak a halasi csipkeékszerekről, ötvös-iparművész munkáiról, a siklósi böllérverseny érdekességeiről, aBotafogó Táncegyüttesről, retró plakátokról, az ünnepek utáni fogyókúra hasznos tudnivalóiról. Megtudhatták többek között azt is, hogyan készülnek a kajakosok a következő megmérettetésre, hogyan játsszunk a gyerekekkel?, tényleg vannak 12 éves magányos kamaszok? - pszichológusok válaszoltak a kérdésekre. Nem maradhatott el az új film, könyv, mozi vagy színházi bemutatók ismertetése sem a Teadélután naponta 16.45-kor sugárzott magazinjából.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: