2017-11-25 08:19:06• hírek • Bede Emőke

Bukaresti szakértők segédkeznek az apai gyilkosság felderítésében

Mint arról a pénteki nap folyamán beszámoltunk, hármas gyilkosság történt a Szatmár megyei Apában.

A házaspárt, illetve a feleség édesanyját brutális kegyetlenséggel ölték meg, a legfrissebb eredmények szerint a fejre mért ütések egy nehéz tárgytól származtak. A férj holtteste a garázs előtt feküdt, közel hozzá a neje, és bent a házban megtalálták az anyósa holttestét is. Az áldozatokra a szomszédok találtak rá, ők értesítették a rendőrséget, akik nyomszakértőkkel érkeztek a helyszínre. A helyszín vizsgálata során nyomozókutyát is bevetettek, de a sajtó értesülései szerint a falu biztonsági kameráinak a felvételeit is kikérték a hatóságok.
 

Carmen Dan belügyminiszter péntek este az Antena 3-nek adott interjújában arról számolt be, hogy a szatmári nyomozók munkáját hamarosan egy bukaresti szakértőkből álló csapat is támogatni fogja. A belügyminiszter szerint a vizsgálatok jó úton haladnak, a gyanúsítottak körét sikerült leszűkíteni. Emellett arról is beszámolt, hogy felszólította a Román Rendőrség vezetőjét, minden szükséges forrást biztosítson a nyomozást végzők számára annak érdekében, hogy minél hamarabb elkapják az elkövetőt vagy elkövetőket.
 

„Köztudott, hogy nem adhatunk ki részletesebb információkat az ügyet illetően, hiszen ezzel akaratlanul is az elkövetőket segítenénk. Annyit azonban garantálhatok, hogy a nyomozók és a rendőrség jó úton járnak a tettes vagy tettesek felderítésében” -nyilatkozta Carmen Dan.
 

Meg nem erősített információk szerint a tettes vagy tettesek valószínűleg rablási szándékkal hatoltak be a házba, a hazaérkező házaspár azonban tetten érte őket, ezért kellett életükkel fizetniük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: