2017-10-05 11:45:23• hírek • Szatmár.ro

Bukarestben tartják az idei utolsó Autonet Mobility Showt

Ez lesz az idei év legnagyobb romániai autós háttéripari eseménye - 115 kiállító vesz részt a rendezvényen.

A rendkívül sikeres idei kolozsvári és budapesti Autonet Mobility Show-k után október 7-én Bukarestben rendezi meg Románia legnagyobb autós háttéripari eseményét az országban piacvezető és szatmárnémeti székhelyű Autonet Import kft. A “legnagyobb” kifejezés ez esetben távolról sem túlzó, az esemény az elmúlt években is a legnagyobb volt, idén viszont tovább nőtt!

A helyszín a Romexpo lesz, de ma már nem két csarnokban, hanem háromban, több mint 10 ezer négyzetméteren zajlik majd a rendezvény. A világ vezető autóalkatrész-gyártói, az Autonet partnerei a legfrissebb műszaki újdonságokat fogják bemutatni, emellett számos autós szolgáltatással is megismerkedhetnek a résztvevők. Jelen lesznek az Autonet Csoport beszállítói és a csoporthoz tartozó szervízszolgáltatások biztosításával foglalkozó vállalkozások és a saját márkák is.  

Ahogy eddig, így most is fontos szerepet kap a rendezvényen a szórakoztatás. A fellépők sorát erősíti a komolyzenei koncerteken használt hangszerekkel fergeteges showt hozó Amadeus Quartett. Fellép majd a mindig hatalmas bulit csapó kolozsvári Voltaj és a napjainkban hatalmas sztárnak számító moldovai Carla’s Dreams formáció is.

A koncertek mellett a pihenő-sarkokban az egész család talál majd kikapcsolódási lehetőséget. Lesz borkóstolás, csokikóstolás, kávés különlegességeket is meg lehet majd ízlelni, sőt, isteni sajtok is szerepelnek a képzeletbeli menüben. A hölgyek külön örömére profi kozmetikusok és fodrászok varázsolják még szebbé őket, a gyerekeknek pedig számos szórakoztató-oktató programmal készültek a szervezők. Így minden lehetőség adott ahhoz, hogy zajos sikerrel záruljon az idei Autonet Mobility Show sorozat.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: