2008-08-12 16:11:30• hírek • Szatmar.ro

Csehinél jártak a kosaras lányok

A közelmúltban a Városi Sport Klub női kosárlabda-csapatának képviselői a keddi nap folyamán Csehi Árpád Szabolcs megyei tanácselnök irodájában tettek látogatást.

A csapat képviseletében Adriana Nemeş, Laura Drăgoiescu, Monica Urse ésTzukor Tünde vett részt a megyei tanácselnökkel való találkozáson, őket pedig a csapat edzője, Dan Fleşeriu és a csapatot segítő játékosügynök, Éles Péter kísért el. A küldöttséget Csehi Árpád Szabolcs, megyei tanácselnök és Pataki Csaba, alprefektus fogadta.

A kosárlabdázók a Szatmár Megyei Tanács segítségét kérték abban, hogy eljuthassanak egy nívós nemzetközi kosárlabdatornára, amelynek helyszíne Palma de Mallorca szigete lesz. - A részvétel egyrészt kitűnő felkészülés lenne a következő szezonra, másrészt pedig egyféle jutalom lenne a lányoknak, akik keményen megdolgoztak azért, hogy a csapat az első vonalban szerepelhessen. A nemzetközi mérkőzések pedig sokban segítenék a csapatot, hogy majd a nemzetközi kupában is elindulhasson, ahogy az a terveink közt szerepel - magyarázza Éles Péter.

Csehi örömét fejezte ki, hogy tizenöt év után újra van A ligás női kosárlabda-csapata a városnak, s ígéretet tett arra, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy a csapatot támogassa a működésben és a mallorcai kupán való részvételben. Megígérte azt is, hogy jelen lesz a csapat augusztus 30-i bemutatkozó-mérkőzésén, amikor a szatmári lányok az Aradi ICIM csapatával fognak megmérkőzni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: