2017-02-14 08:25:48• hírek • Blikk.hu

Bujkál a sztárok zaklatója

Fő a feje Peller Károlynak: hiába citálta bíróság elé azt a fiatal nőt, aki az elmúlt években több színművész - köztük Rékasi Károly - életét is megkeserítette, a sztárok zaklatója bujkál, nem jár el a tárgyalásokra.

A nő kezdetben a Facebookon bombázta üzenetekkel választottjait, de pél­dául Peller házánál is feltűnt, ezzel a Budapesti Operettszínház sztárjára rendesen ráijesztett. Peller ezt megelégelvén feljelentette a hölgyet, zaklatásért és magánlaksértésért perelte be rajongóját, aki ellen távoltartási végzés született - ám a zaklatásban nem tudtak előre lépni.

- Jelenleg még zajlik a per, de nagyon nehezen haladunk, mert nem jött el a tárgyalásokra. Ez azért rossz, mert nekem most zajlik az Ének az esőben premier időszaka, a következő tárgyalás A Víg özvegy főpróba hetére esik, nagyon rossz, hogy pont ebben az időszakban járok potyára a bíróságra - mesélte bosszankodva Peller.

Az ügy mintegy két éve kezdődött, az őrült zaklató akkor kezdte el ostromolni az operettcsillagot. Kezdetben csak internetes üzenetek érkeztek, idővel azonban már az előadásokon is megjelent a hölgy. Sőt egy ízben fel is jelentette Peller munkahelyét, hogy halálra dolgoztatják Károlyt. A korábbi „áldozata", Rékasi Károly szerint feltehetőleg zavart elmállapotú nő azonban a fiatal színész kertjében is megjelent. A szomszédok szerint náluk is érdeklődött, merre jár Peller, és közölte, hamarosan ő is ideköltözik, hiszen ő lesz a színész felesége.

- Egyik éjjel viszonylag későn értem haza. Teljes nyugalommal nyitottam a kaput, beléptem, és ekkor megreccsent egy ág, és valaki rám köszönt. Ott állt a sötétben a kertemben. Minden átfutott a fejemen, megijedtem, amikor megszólalt, az életem lepörgött, aztán közölte, hogy ő az - emlékezett vissza borzongva Peller. - Néha még ha megyek haza, akkor körbenézek, hogy van-e ott valaki, de ez egy hétig tartott, és már nincs bennem félelem.

A teljes cikket itt olvashatod el!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: