2009-06-18 14:37:10• hírek • Szatmár.ro

Budapestet népszerűsítik

Nagyszabású, Budapestet népszerűsítő kampányt indít a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht., a Magyar Turizmus Zrt., a Magyar Szállodaszövetség, a Malév Zrt., a Budapest Airport Zrt. és a budapesti szolgáltatók a nyári szezonban. A közös kampány célja Budapest mint turisztikai célterület népszerűsítése a külföldiek körében, valamint a vendégforgalom növelése új célcsoportok megszólításával. A stratégiai partnerek mellett, 50 szálláshely csatlakozott a kampányhoz.

A kampány vezértémája az új budapesti élményalapú marketingkoncepción alapuló Cultural Adventure (kulturális kaland), amely Budapestet újracsomagolva, pezsgő, fiatalos, szórakoztató nagyvárosként mutatja be, tele különleges kulturális élményekkel, egyedi és romantikus helyekkel, szórakozási lehetőségekkel. A kampány üzenete is ezen megközelítés mentén fogalmazódik meg, az alábbi élménytémákra fókuszálva:

Art & design (művészet és formatervezés)
Love & romance (szerelem és romantika)
Party & fun (buli és szórakozás)
Relax & enjoy (élmények- és örömök)
Festivals & events (fesztiválok és rendezvények)
Summer adventure (nyári kaland)

A nyári élmények mellett a csatlakozott partnerek kedvezményes szállásajánlatokkal és akciós repülőjegyekkel teszik most még vonzóbbá a budapesti utazást.

A kampány hivatalos honlapján, a www.budapestadventure.com címen a Budapest Adventure élménytémáit, másrészt pedig a kampányhoz csatlakozó szolgáltatókat ismerhetik meg az érdeklődők, valamint több, mint 500 különböző színes program közül válogathatnak. Az oldal a főváros lakói és a külföldi vendégek személyes élményein, kalandjain keresztül mutatja be Budapestet fotógalériával, videókkal színesítve. Akik pedig kedvet kaptak egy budapesti utazásra, a honlapon rögtön le is foglalhatják repülőjegyüket és szállásukat is a csatlakozott 50 partnerszállodákban és hostelekben illetve a Malév járataira.

Az oldal a kampány után is fennmarad, folyamatosan frissül, és lehetőséget teremt a jövőben további szakmai összefogáson alapuló akciók, kampányok kommunikálására.


Budapeset népszerűsítése a cél
Budapeset népszerűsítése a cél


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: