2009-04-26 16:46:06• hírek • MTI

Budapesten fog koncertezni Beyoncé

Rendkívül látványos show-val lép fel Beyoncé Knowles amerikai énekesnő szerdán este a Papp László Budapest Sportarénában. Stábja a koncert reggelén kezdi építeni a 270 négyzetméteres színpadot és a hozzátartozó díszleteket; a sztár előtt magyar dj-k "melegítik be" a közönséget.

A kilencszeres Grammy-díjas amerikai rhythm and blues énekesnő, akit a Destiny's Child együttes tagjaként ismert meg a világ, Bécsből érkezik Budapestre a koncert előtti napon. A tervek szerint a fellépése utáni éjszaka továbbrepül a következő koncerthelyszínre, Prágába. Az arénában az összes nagy slágerét elénekli a Crazy In Love-tól a One Night Only-n át a vadonatúj If I Were A Boy-ig - tájékoztatta az MTI-t az esemény szervezője, a Live Nation Hungary.

Az I Am... Sasha Fierce című albumot bemutató turné pár nappal a budapesti koncert előtt, Zágrábból indul. A hírek szerint Beyoncé az előző turnéjánál is látványosabb előadásokra készül. Fantasztikus ruhákban lép a színpadra, amelyeket Thierry Mugler tervezett. Több olyan városban ad koncertet, ahol még nem lépett fel, ezek egyike Budapest.

A színpadot és a díszleteket reggel 7 órától építi a 92 fős csapat. A színpad 1,8 méter magas lesz, lépcsősort is tartalmaz, a terem másik végében egy 6-szor 6 méteres színpad is épül, ahol Beyoncé szintén énekel rövid ideig.

Minden néző a belépéskor kap egy 3D-s szemüveget, ugyanis a show több részét ilyen eszközzel élvezhető látványra tervezték. A látványelemekhez tartozik a szélgép és a füstgép, a két konfettiágyú, valamint a több tucat intelligens- és robotlámpa. A szervezők ígérete szerint a koncerten az énekesnő még repülni is fog, és más akrobatikus elemeket is bemutat, sokszor átöltözik.

A felszerelés 26 kamionnal érkezik. Beyoncé 85 fős társulatához tartozik a 10 tagú zenekar, a 3 vokalista és a 2 táncos.
Magyarok is dolgoznak a produkcióval: a szervezőkön kívül 4 angolul beszélő konyhai kisegítőt kap a stábot kiszolgáló szakács, akinek vegetáriánusokról és húsimádókról is gondoskodnia kell. A szervezők szerint a művésznőnek nincsenek különleges kérései: főként friss gyümölcsöt, halat és salátát fogyaszt. Chardonnay és Merlot borokat is kért a produkció, talán Beyoncé megkóstolja a magyar nedűket.

Beyoncé öltözője egy elegáns, csupa fehér bútorokkal és kellékekkel berendezett nappali lesz. Még a lámpák, a váza, a benne lévő virágok is fehérek lesznek. A berendezést tévé, DVD-lejátszó és egy nagy tükör egészíti ki.

Beyoncé, a nagy sowt ígérő énekesnő

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: