2018-05-28 10:41:10• hírek • Bede Emőke

Budapesten bizonyítottak a szamurájok

Vasárnap rendezték  meg az VII. Erszébet Kupát Budapesten, a WKF (World Karate Federation) szabályzata szerint zajló versenyre 6 ország , 31 klub és több mint 350 sportoló nevezett be.

Szatmár megyét a Samuraiul Sportklub 4 sportolója képviselte: Mihali Matei és Pop Laura szatmári, valamint Vida Ármin és Trif Stelian lázári versenyzők.
 

„Igazán jó évnek nézünk elébe, mert úgy tűnik, sikerül folytatnunk eredményes szereplésünket nemzetközi szinten is. Immár harmadjára sikerült érmet elhozni egy hónap leforgása alatt nemzetközi karate versenyekről, legutóbb épp a magyarországi Erzsébet Kupáról” –nyilatkozta Magos Róbert, a Megyei Karate Szövetség elnöke és a Samuraiul SK edzője.
 

A Magos Róbert és Filer Iván edzőpáros tanítványai a következő eredményeket érték el: Vida Ármin ezüst érmet szerzett felnőtt korosztályban, a kumiteban, Mihali Matei ugyancsak ezüstöt, de a kadett korosztályban, a kumiteban, Trif Stelian bronz érmet szerzett felnőtt korosztályban, végül, de nem utolsó sorban Pop Laura negyedik helyezett lett a kadett korosztályban, katában.
 

Külön köszönet illeti azokat, akik támogatják és biztosítják a csapat részvételét a versenyeken: a lázári önkormányzat, Marton Áron, a Ford&BMW Grup West igazgatója, Aquastar, OrosziTrans, Egei Attila, az Ecomatrix igazgatója, Bertici István, a Beta Security igazgatója.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: