2009-12-08 16:25:16• hírek • www.blikk.hu

Jolie és Brad Pitt, a kamu páros

Leleplező könyv jelent meg az álompárról, kirakatszerelem Jolie és Pitt kapcsolata, másfél éven belül vége - jövendöli az író.

Öt éven keresztül figyelte Angelina Jolie-t (34) és Brad Pittet (45) egy kanadai újságíró, aki több mint kilencszáz, állítólagos közeli ismerőssel és volt alkalmazottal készített interjút, s ezután írta meg a hollywoodi álompár valódi történetét. Legalábbis Ian Halperin szerint, aki legutoljára Michael Jackson haláláról írt botránykönyvet.

- Brad Pittnek sosem volt ilyen jó szexpartnere, mint Jolie. A színésznő ezzel fogta meg, ezzel tudta elcsábítani a feleségétől, Jennifer Anistontól. A forrásaim szerint az elején 18-20 órát töltöttek el az ágyban - jelentette ki számos interjúja egyikében a „leleplező", Ian Halperin. És ez még mind semmi: az író szerint ugyanis ennek vége, a pár ma már csak látszólag boldog.

- Úgy veszekszenek, mint a kutya és a macska. Szinte mindenen összeszólalkoznak, a gyerekek öltözködésétől a politikáig. A legnagyobb baj azonban Brad rajongása a marihuánás cigiért és az alkoholért. Jolie ugyanis gyűlöli a füvet, és emiatt már többször megfenyegette a pasiját - állítja a szerző, aki forrásaként jelöli meg a pár egykori házvezetőnőjét és sofőrjét is.

- A leírások szerint Angelinának olyan a természete, mint egy kobrának. Ráadásul mindent ellenőrizni akar, és mindenkit manipulál. Nem rosszindulatú, de nem bírja, ha valami nem úgy történik, ahogy ő kitalálta - állítja az író, aki szerint ennek a kapcsolatnak rég vége, már csak show az egész. Angelina és Brad azonban mindenáron bizonyítani akarja, hogy ők az igazi hollywoodi álompár, legutóbb, egy nyilvános eseményen is kéz a kézben jelentek meg.

 

A cikk a www.blikk.hu honlapon olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: