2016-11-15 12:12:10• hírek • Szatmar.ro

Búcsúztasd az óévet az RMDSZ-bálon

A hagyományokhoz hűen az RMDSZ városi szervezete idén is megrendezi szilveszteri bálját - tájékoztatta lapunkat Kereskényi Gábor, a Szatmárnémeti RMDSZ elnöke.

A szilveszteri mulatság idén a Miorita étterem báltermében várja az óév vidám búcsúztatóit.

Az ünnepi menü magába foglal egy gazdag hidegtálat, két főfogást, desszertet, hajnal felé pedig korhelylevest fognak felszolgálni. Ezen felül természetesen nem hiányozhat az asztalról a jóféle szilvapálinka, a bélteki bor és a pezsgő sem. 

"Az idei bálon is garantált a szórakozás és a jó hangulat. Ennek letéteményesei a jó társaság, a finom falatok, a jó bor és nem utolsó sorban a talpalávalót biztosító Amulette együttes. Erre a különleges alkalomra egyébként az Amulette zenekar egy tehetséges cigányprímással, Székely Attilával egészül ki" - hangsúlyozta Kereskényi. 

Jegyet váltani minden hétköznap reggel 9 és délután 5 óra között lehet az RMDSZ Rákóczi (Mihai Viteazul) utca 10. szám alatti székházában. A báli belépő ára nem változott az elmúlt két évhez képest, idén is 195 lejbe kerül. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. A helyek száma korlátozott (180 személyig).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: