2016-06-16 18:35:45• hírek • Szatmár.ro

Búcsúztak az általános iskolai évektől a Kölcsey nyolcadikosai

A főgimnázium dísztermében tartott ünnepi műsorral búcsúztak az általános iskolás évektől a Kölcsey Ferenc Főgimnázium nyolcadikosai. A végzősök zenés-verses műsort adtak elő, a közönség pedig egy fotókból összeállított kisfilmet is láthatott, amely a diákok együtt tölött négy évét foglalta össze - míg a gyerekekből kamaszok lettek.

Előbb Kirner Matild hetedikesei búcsúztatták el az osztályban az általános iskolás végzősöket, majd a nyolcadikosok búcsúztak az iskola dísztermében tanáraiktól, diáktársaiktól. A búcsú viszont csak az elmúlt éveknek szól, a diákok zöme szeretné a Kölcseyben folytatni tanulmányait egészen az érettségiig.

"Tapasztalatot gyűjtöttetek az évek során, és bízom abban, hogy ezek közül a legfontosabb, a közösséghez tartozás, az együtt munkálkodás továbbra is segít benneteket választott utatokon. Sok-sok vidám pillanat, csínytevés, cinkos összekacsintás örökké tartó barátságok, fájdalmas haragszomrátok és felhőtlen kacagós kibékülések kovácsoltak titeket egy közösséggé. Különleges osztály vagytok, akiket nagyon lehetett szeretni és akikre nagyon lehetett haragudni. Mindegyikőtök egy külön világ, akikre nem lehetett nem figyelni, akik mellett egyetlen tanóra sem maradhatott unalmas" - búcsúzott a 32 végzőstől Pataki Enikő igazgató.

Sárándi Annamária nyolcadikosai egy zenés-verses műsorral búcsúztak tanáraiktól - de persze a műsorba került humor is, különösen amikor a négy év alatt készült legjobb fotókból összeállított válogatást követhettük figyelemmel. Láthattuk, ahogy a gyerekekből céltudatos, sokszor makacs, de vidám kamaszok lettek.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: