2009-01-21 11:27:58• hírek • Szatmar.ro

Búcsúztak a román lányok

Mindkét, még versenyben lévő román lány kiesett az Australien Openen.

Elmarad a román házi rangadó az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel az első fordulót sikeresen teljesítő Gallovits Edina és Monica Niculescu egyaránt kiesett a második fordulóban. Márpedig a következő játéknapon, továbbjutásuk esetén, egymás ellen mérkőzhettek volna.

 

Ám.igazából egyik lánynak sem volt igazán esélye a győzelemhez, legalábbis a mérkőzés közben mutatott teljesítmény alapján. A temesvári Gallovits még gémet sem tudott nyerni a 7. helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova ellen, míg Niculescu legalább nem nullára kapott ki, de igazából esélytelen volt az olasz Sara Erranival szemben.

Ami az esélyeseket illeti, simán továbbment a világranglista élén álló Jelena Jankovics és az ötödik Ana Ivanovics, valami Dinara Szafina és Maria Hantuchová is.

Az egyesben már az első fordulóban búcsúzó Szávay Ágnes az orosz Jelena Vesznyina oldalán párosban vigasztalódhat, mivel 3:6, 6:3, 6:4 arányban legyőzték a nyolcadik kiemelt Csung Cisa-csung - Szun Tien Tien tajvani, kínai kettőst.

A férfiaknál szintén nem történt komoly meglepetés, hacsak Hrbaty nagyon sima veresége nem számít annak. Roger Federer, Nowak Djokovics és Marat Szafin is egyaránt könnyed győzelmet aratott.

Érdekesebb eredmények:
Nők:

Zvonarjova-Gallovits 6:0, 6:0
Errani-Niculescu 6:2, 6:3
Jankovics-Flipkens 6:4, 7:5
Ivanovics-Brianti 6:3, 6:2
Szafina -Makarova 6:7, 6:3, 6:0
Hantuchová -Johansson 6:3, 4:6, 6:3

Férfiak:
Federer-Kozoljov 6:2, 6:3, 6:1
Djokovics-Chardy 7:5, 6:1, 6:3
Ferrer-Hrbaty 6:2, 6:2, 6:1
Szafin - Garcia-Lopez 7:5, 6:2, 6:2

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: