2008-11-11 18:36:38• hírek • Szatmar.ro

Búcsúztak a galaciak a Román Kupából

Mindkét galaci egyesület kiesett a labdarúgó Román Kupa nyolcaddöntőjében.

A labdarúgó Román Kupa nyolcaddöntőjének első napján továbbjutott a Temesvár és az Urziceni, kiesett a galaci Dunarea és Otelul. A hétvégén csúfos vereséget szenvedő Temesvár a másodosztályban vitézkedő Galaci Dunarea ellen lépett pályára, Bukarestben. A mérkőzést az élvonalbeli egyesület kezdte jobban és Parks, Cisovsky és Goga elpuskázott lehetőségei után Bucur góljával szereztek vezetést.

Ezt követően sem álltak le a bánságiak, és az 50. percben Borbély egyéni megoldása után megduplázták az előnyüket. Nyolc perccel később Enache egy szép szóló végén szépített, meghozva a galaciak bátorságát, de a lilák jól zártak és végül továbbjutottak.

A nap másik találkozóján két olyan együttes mérkőzött meg, akik a hétvégén is összemérték erejüket. Az Urziceni és a Galaci Otelul Buzauban mérkőzött meg egymással, és végig Dan Petrescu legénysége játszott határozottabban és az első félidőben veszélyesebben is.

A második játékrészben az ellenfél kapujára szinte semmi veszélyt nem jelentő Otelul kiegyenlítette a játék képét és úgy tűnt, hosszabbításokra kerül majd sor. A 82. percben aztán Jelev saját tizenhatosán belül kézzel ért a labdához, a büntetőt Danalache végezte el. Bár Gribauskas előbb hárítani tudott, de az ismétléssel már nem tudott mit kezdeni, így az Urziceni jutott a legjobb nyolc közé.

Eredmények:

Galaci Dunarea - Temesvár 1-2
gólok: Enache (58.) illetve Bucur (20.), Borbély (50.)

Urziceni - Galaci Otelul 1-0
gólok: Danalache (83.)

További program:

szerda: Rapid- Curtea de Arges
Beszterce - Brassó
Otoperni - Vaslui
Botosani - Dinamo
Craiova - Pandurii

csütörtök:CFR - Sportul Studentesc

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: